JAMY

JAMY 


FOTOGRAFE • AUTONOOM • TRAVEL

reis- en fotografieverslaafde, dol op eilanden, citytrip en avontuurlijke rondreizen

HEY

HALLO,


Wat leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen! Ik zal me hier in het kort voorstellen zodat jullie een beetje een idee hebben wie ik ben.


Ik ben Jamy, een gedreven en enthousiaste fotografe achter de camera. Ik ben Nederlands Chinees, geboren en getogen in Rotterdam.

MIJN KERNWOORDEN VOOR FOTOGRAFIE


Lekker actief bezig zijn, niet kunnen stilzitten, overal en ergens te vinden, creativiteit en spontaniteit ten overvloede gecombineerd met emotionele, waardevolle momenten die ik probeer vast te leggen en deze herinneringen levendig te houden. Geen foto is hetzelfde. En iedere foto vertelt een eigen verhaal.


ERVARING


Commerciële fotografie

Foodfotografie

Social media fotografie

Interieur & sfeer fotografie

Bruidsreportage

VRIJ WERK


Behalve foto’s in opdracht maak ik ook graag vrij werk. Hierin kan ik al mijn creativiteit kwijt. Een beetje experimenteren en nieuwe technieken proberen, is eigenlijk het leukste wat er is en mijn portfolio uitbreiden. 


REIZEN


Naast fotografie is reizen een grote hobby. Uiteraard gaat de camera tijdens deze reizen mee. Want ik trek er graag op uit met mijn camera om te genieten van de mooie wereld waarin wij leven en deze vast te leggen. 

En ik ben altijd op zoek naar nieuwe en uitdagende projecten. Heeft u leuke ideeën of vragen, neem dan gerust contact met mij op.